BERVALD, C. M.P.; BACARIN, M.A.; DEUNER, S; TREVIZOL, F.C. Variação do teor de carboidratos em genótipos de batata armazenados em diferentes temperaturas. Bragantia, v. 69, p. 477-483, 2010.
FALQUETO, A.R.; SILVA, F.S.P.; CASSOL, D.; MAGALHÃES JÚNIOR, A.M.; OLIVEIRA, A.C.; BACARIN, M.A. Chlorophyll fluorescence in rice: probing of senescence driven changes of PSII activity on rice varieties differing in grain yield capacity. Brazilian Journal of Plant Physiology, v. 22, p. 35-41, 2010.
BENITEZ, L. C. ; PETERS, J.A.; BACARIN, M. A. ; KOPP, M.M; OLIVEIRA, A.C. ; MAGALHÃES JUNIOR, A. ; BRAGA, E.J.B. Tolerância à salinidade avaliada em genótipos de arroz cultivados in vitro. Revista Ceres, v. 57, p. 330-337, 2010.
CASSANA, F.F.; FALQUETO, A.R.; BRAGA, E.J.B.; PETERS, J.A.; BACARIN, M.A. Chlorophyll a fluorescence of sweet potato plants cultivated in vitro and during ex vitro acclimatization. Brazilian Journal of Plant Physiology , v. 22, p. 167-170, 2010.
PEROTTI, J.C.; RODRIGUES, I. S.; KLEINOWSKI, A.M.; RIBEIRO, M.V.; EINHARDT, A.M.; PETERS, J.A.; BACARIN, M.A.; BRAGA, E.J.B.Produção de betacianina em erva-de-jacaré cultivada in vitro com diferentes concentrações de sulfato de cobre. Ciência Rural, v. 40, p. 1874-1880, 2010.